Tjenester

Tjenester

Daglig renhold

Daglig renhold/ fast renhold er vår hovedtjeneste.

Sammen med deg som kunde finner vi renholdsomfanget som passer for din bedrift, og sikrer et rent lokale samt et godt innemiljø. Kontakt oss for tilbud på daglig renhold.

Periodisk renhold

Garcias Renhold AS utfører periodisk renhold i Osloområdet. Periodisk renhold avhenger av kundens behov, og vi setter opp faste avtaler og planer for deg. Dersom du for eksempel ønsker at vi skal rengjøre din leilighet en gang pr. uke, tilbyr vi dette.

Hovedrengjøring

Hyppigheten i forhold til hovedrengjøring er avhengig av bransje og smussforhold på lokalene som skal rengjøres. Hovedrengjøring bør utføres 1-2 år, og sikrer grundig vask om områder som kan bli glemt til vanlig. Dette kan for eksempel gjelde kantiner ol. der det daglige renholdet utføres av de ansatte. Områder bak skap og benker blir ikke ofte rengjort da dette kanskje ikke ligger i de ansattes tidsskjema.

Hovedrengjøring innebærer vanligvis rengjøring av:
Tak, vegger, vinduer, karmer, lysbrytere, fastmonterte lysarmaturer, dører og fastmontert utstyr som skap utvendig/innvendig.

Gulvrengjøring

Garcias Renhold AS utfører skuring, rensing og boning av alle typer gulv.

Vindusvask

Vi utfører vask av fasadeglass, speil og skilleglass.

Flyttevask

Skal du flytte? Vi utfører nedvasking av hus og leiligheter. Ta kontakt for et godt tilbud på flyttevask/nedvasking.

Vaktmestertjenester

  • Daglig vedlikehold
  • Feiing
  • Søppeltømming/bortkjøring
  • Utskifting av lyspærer og lignende

Vil du vite mer?

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å forbedre inneklimaet i din bolig eller ditt kontorlokale – renhold betyr svært mye.